From English to Finglish and Finnish! -tapahtuma

Milloin? 29.5.2012 at 5.30

Missä? Helsinki

Mitä? From English to Finglish and Finnish -tapahtuma oli suunnattu ihmisille, jotka haluavat oppia suomen kieltä ja verkostoitua keskenään. Tapahtuma onnistui hyvin ja porukkaa oli paikalla mukava määrä. Tapahtumassa kuultiin mm. vinkkejä siitä, miten tunnistetaan verbien persoonamuodot. Tästä aiheesta opimme Annelta videoyhteyden välityksellä (näyte online-tunneistamme). Taijalta opimme mm, että voi tulla hauskoja mokia, jos esimerkiksi unohdamme ääntää jonkin kirjaimen tai emme huomioi a-kirjaimen päällä olevia pisteitä. (Minulla on passi/pässi laukussani = I have a passport/ram in my bag.) Kuulimme myös Serbialaisen Marijan ajatuksia kielen oppimisesta.

Verkostoitumista ei unohdettu, vaan toisiin tutustuttiin suomen kielellä. Iloksemme tapahtumassa syntyi muutenkin paljon keskustelua ja osallistujat näyttivät viihtyvän. Verkostoitumisen lomassa nautittiin Irenen esille laittamia herkkuja.


Miksi?

Koska olemme kyllästyneitä kuulemaan miten vaikeaa suomen kieli on. Halusimme antaa kiinnostuneille mahdollisuuden oppia jotain uutta ja näyttää, että oppimisen ei tarvitse aina olla vakavaa.


Comments are closed.