Kansainvälinen hyvinvointi-ilta

¡Yrityksen virkistysillaksi tai omaksi iloksi!

 

Aika: to 28.11.2013 klo 18-21

Paikka: Mikonkatu 17 (kulttuurikeskus Caisan olohuone)

Hinta: 39 € (maksuohjeet ilmoittautumisen vahvistuksessa)

Kielet: FI ja EN (Read this in English here)

Ilmoittautuminen 15.11.2013 mennessä osoitteessa http://hyvinvointi-ilta-mainos.eventbrite.com. Käy ilmoittautumassa myös Facebookissa.

Tule nauttimaan illasta kansainvälisessä seurassa oppien, ihmetellen ja innostuen! Luvassa on workshop-tyylistä ohjelmaa tanssin, kielten ja kulttuurien parissa. Kaikki pääsevät aktiivisesti osallistumaan ohjelmaan ja vaihtamamaan ajatuksia.

Ohjelma toteutetaan osittain englanniksi. Osallistujat voivat käyttää suomen tai englannin kieltä (jos osallistuu espanjan ohjelmaan, myös espanjaa). Tarjolla on myös runsas pöytä suolaisine ja makeine tarjoiluineen (coctail-tyyli). Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, jotka nauttivat kansainvälisestä ilmapiiristä ja haluavat ymmärtää paremmin monikulttuurista ympäristöään.  

Huom! Järjestämme mielellänne vastaavanlaisen tapahtuman oman yrityksesi porukalle itse valitsemananne ajankohtana!

 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Learnia Oy, Himo Club Oy ja Engio ky.

Tapahtumajärjestäjien ja ohjelman esittelyt

 

HiMO Club on tanssiin ja treeniin erikoistunut liikuntastudio naisille. HiMO Club sijaitsee Helsingissä osoitteessa       Lönnrotinkatu 32 D 35, www.himoclub.fi. Ohjaajina on kokeneita ja koulutettuja alan ammattilaisia.

HiMOssa on ainutlaatuisia lajeja, esim. Charleston-tanssi – iloinen, menevä 20-luvun helmi; PILOXING ­tunti, joka yhdistää tanssia, pilatesta ja nyrkkeilyä, sekä Himo Clubin oma luomus SKiNNY jeans workout, jonka lupaus on, että mahtuu 4 viikossa vanhoihin pieniksi jääneisiin farkkuihin.

Tuntitarjonnassa on myös Burleskitanssi, maaginen Tribal Fusion Bellydance ja vaikka mitä muuta!
HiMOssa liikutaan intohimosta tanssiin ja treeniin!

Tapahtumassa vaihdetaan vapaalle tanssien aurinkoisen Riikka Ilmivallan johdolla intialaista Bollywoodia ja jamaikalaista Dancehallia! Let´s have a party!

 

ENGIO tarjoaa konsultointi- ja koulutuspalveluita monikulttuurisessa viestinnässä, uraohjauksessa, lasten ja nuorten voimauttamisessa. Lisäksi se tarjoaa myös tapahtumasuunnittelua. ENGIOn tavoitteena on auttaa asiakasta menestymään kaikissa ammatillisissa pyrkimyksissään. ENGIOn kilpailukykyinen ja kokenut monikielinen tiimi varmistaa, että sinusta tulee nopeasti tehokas ja tuottava uudessa ympäristössäsi.

ENGIOn tuottaa korkealaatuisia koulutus- ja konsultointipalveluita, sekä henkilökohtaista ohjausta yrityksille, sekä perheille ja yksityishenkilöille.

Tapahtumassa Oge Eneh valottaa hiukan kulttuurienvälisen viestinnän teoriaa, mistä hän johdattaa meidät pohtimaan omia näkemyksiämme ja jakamaan niitä muiden osallistujien kanssa.

 

Learnia tarjoaa käytännön kielitaitoon tähtäävää kielikoulutusta aikuisille (yritykset ja yksityishenkilöt). Learnia Oy:n opetus keskittyy kommunikointitaitoihin, kuitenkaan kieliopin tärkeyttä vähättelemättä. Koulutuksessa pyritään yksilölliseen huomioimiseen, oli sitten kyse ryhmä- tai yksityiskoulutuksesta. LEARNIAssa ollaan aidosti kiinnostuneita sinusta ja sinun oppimisestasi.

LEARNIAssa ei vain opeteta kieltä, vaan sinulle annetaan myös työkaluja uelämästä selviytymiseen ja siitä nauttimiseen lähtötasostasi riippumatta. LEARNIAn koulutuksissa sovelletaan kokemuksellista oppimista ja toimintaoppimistaLearnian filosofia on, että kieltä tulisi oppia elämää, ei arvosanoja varten!

Tapahtumassa Taija Sadornil ja Hanna Koivisto tuovat esille espanjan ja/tai (riippuen osallistujista) suomen kielen humoristisia piirteitä toisen kielen puhujan näkökulmasta. Osallistujat pääsevät myös maistelemaan sanoja omassa suussaan.

Comments are closed.