Kurssit

Näin paljon muistamme 2 vkon jälkeen…! Siksi me teemme asiat eri tavalla.

Learnian kielikurssit ovat enemmän kuin tavalliset kielikurssit! Tulet käyttämään erilaisia oppimismetodeita, kuten kokemuksellista oppimista (Experiential Learning) ja toimintaoppimista (Action Learning), jotta taitosi kehittyisivät nopeasti.

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että oppimista tapahtuu eniten silloin, kun oppilas itse aktiivisesti osallistuu oppimistilanteeseen. Learnian kielikoulutus perustuu paljolti puhumiseen ja muihin aktiviteetteihin, joten tunneilla on vaikea olla oppimatta ja muistamatta asioita jälkeenpäin. Oppilaamme saavat ”työkaluja” myös omatoimiseen oppimiseen, joten kurssin hyöty voi olla paljon pitkäaikaisempi, kuin itse kurssin kesto on.

Learnian kielikurssin suoritettuasi sinulla on eväitä käyttää kieltä jokapäiväiseen kommunikointiin, vaikka et jokaista kielen sanaa osaisikaan. Me haastamme sinua siten, että tulet muistamaan hyvin paljon tunneilla opetelluista asioista.

Ryhmissä on korkeintaan 8 oppilasta, joten saat paljon huomiota kouluttajaltasi. Et kuitenkaan opi vain kouluttajalta, mutta myös opiskelijatovereiltasi. Opit todellista elämää varten, et vain saadaksesi hyviä arvosanoja.

 

Kielet

Suomi Tarjoamme pääasiassa suomea ulkomaalaisille -kielikursseja. Meillä on erilaisia avoimia kursseja, jonka lisäksi voit kysyä yksityistunteja tai räätälöityä kurssia erityistarpeisiisi. Katso kurssikuvaukset täällä.

Muut kielet Kerro meille kieli josta olet kiinnostunut ja tavoitteesi siinä, niin me järjestämme sinulle ja ystävillesi/yrityksellesi oman kurssin. Katso lisätietoa täältä.

 

 

Mitä oppilaamme sanovat kursseistamme?

I would describe it as very active course where people engage in real life situations, communicate with other people in Finnish, and actually combine theory and practice. 
You practice more and get more attention from the teacher than in ”normal courses”.
It was good to fix the things I already knew and put them into practice.

 

 

Kenelle?

Maahanmuuttajien työnantajayrityksille

Yksityisille

Maahanmuuttajayrittäjille

 

 

Katso täältä kurssejamme.

Katso täältätapahtumiamme.

Tykkää meistä Facebookissa.

 

Comments are closed.