Learnia’s Get Togetherit kesällä 2012

 Idea LGT:ssä on jutella suomeksi suomalaisen kanssa. Suomalainen henkilö antaa lyhyen esittelyn tietystä aiheesta (voi olla myös joku muu), minkä jälkeen hän auttaa ihmisiä harjoittelemaan. Keskustelu jatkuu aiheen ympärillä, mahdollisesti lopulta vaihtuen toiseen aiheeseen.

Tämä ei ole vakava tapahtuma, vaan ajatus on enemmänkin se, että opitaan miten suomen kieltä käytetään sosiaalisissa tilanteissa. Kesän 2012 aikana on muutama tapahtuma eri paikoissa Helsingissä. Ajantasaisin tieto löytyy aina facebook-sivuiltamme. 

 

Learnia’s Get Together 3, eli LGT3

Aika ja paikka: Torstai 9.8.2012, Kämp Galleria ostoskeskus, Helsinki. Tapaaminen klo 6 pm sikarikauppa Havanna-Aitan edessä (Aleksanterinkadun sisäänkäynti)

Aihe: Suomalaisten myyjien (kaupoissa) kanssa asiointi

Kuvaus: Onko sinulla joskus ongelmia kaupoissa, kun olet etsimässä tiettyä tuotetta, tai ärsyynnytkö, kun vieressäsi seisova myyjä ei jätä sinua rauhaan? Jos vastasit kyllä, tämä on sinulle! Puhumme ensin tilanteista ja sitten menemme harjoittelemaan todelliseen tilanteeseen. Opit kuinka tulla toimeen suomalaisten myyjien kanssa.

Taso: Aloittelijat ja keskitaso

Käytännön asioita: ILMOITTAUTUMINEN VAADITAAN. Ilmoita meille osallistumisestasi lähettämällä viesti osoitteessa https://www.learnia.fi/yhteystiedot/ tai soita meille. Hinta on 5 €/osallistuja (Huom! Tuothan tasarahan!). Tapahtuma on pääosin suomenkielinen.

Ajankohtaisin tieto Facebookista.

Learnia’s Get Together 2, eli LGT2

pidettiin torstaina 28.6.2012 klo 18 Bakersissä. Janni opetti meille Telepaattipelin avulla kuinka kysytään ”Arvaa mikä tämä on?” yms. Korteista tuli hassuja yhdistelmiä, kuten ”komea perheenjäsen” ja ”inhottava soitin”, joihin piti keksiä mitä ne voisivat olla. Punainen joukkue voitti!

Learnia’s Get Together 1, eli LGT1

pidettiin 18.6.2012 Mikonkadun Public Cornerissa. Silloin keskustelimme Jannin johdolla siitä keitä olemme ja mistä pidämme. Monelle oli viime hetkellä tullut esteitä tapahtumaan osallistumiselle, joten ryhmä oli pieni. Tunnelma oli kuitenkin hyvä. Tapahtumassa opittiin muun muassa tilannesidonnaisia asioita, joita ei luokkahuoneessa tule mieleen ihmetellä.

Comments are closed.